Adverteren

Adverteren
Groene Courant is hét leidinggevende Nederlandstalige online platform voor eenieder die betrokken is bij de energietransitie. In het kalenderjaar 2017 bereikte Groene Courant 400.000+ lezers. Bij Groene Courant vindt men het laatste nieuws op het gebied van zonne-energie, windenergie, elektrisch vervoer, wetenschap voor duurzaamheid en duurzame warmte (van warmtepompen tot bio-energie en warmtenetten). Klik hier voor alle advertentietarieven!

Mediakaart
Met een advertentie bij Groene Courant bereikt u jaarlijks 400.000+ unieke bezoekers die geïnteresseerd zijn in de energietransitie. Via de nieuwsbrief bereikt u wekelijks ruim 2.700 lezers (peildatum 1 januari 2018) en de website wordt maandelijks bezocht door circa 23.000+ unieke bezoekers (peildatum kalenderjaar 2017). Klik hier om de mediakaart van Groene Courant te downloaden.

Persberichten
Als u een interessant innovatieproject start of afrondt, producten introduceert of ander belangrijk nieuws heeft op het gebied van de energietransitie; mail dan uw persbericht naar de redactie. Het laatste nieuws over de energietransitie vindt u bij Groene Courant!

Inschrijven

* indicates requiredAVG *


Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!