‘Conclusies klimaatrapport IPCC dramatisch’

AMSTERDAM – De conclusies van het nieuwste klimaatrapport van het IPCC zijn dramatisch.

LAndbouw in AfrikaDit zegt Maarten Hajer, directeur van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL), in een reactie aan het Financiële Dagblad.

Hij geeft aan dat voor het eerst echt duidelijk is wat de gevolgen van klimaatverandering zullen zijn in Afrika ten zuiden van de Sahara, Latijns-Amerika en Azië.

Klimaatverandering zal vooral een effect hebben op de voedselproductie. Prijzen van bijvoorbeeld cacao en koffie zullen stijgen, zo verwacht de PBL-directeur. Deze problemen gaan vooral een effect hebben op de rest van de wereld.

Nederland

In Nederland zal het effect mogelijk meevallen, aldus Hajer. Een van de problemen die hier zullen ontstaan is een tekort aan zoet water in de lente en zomer.

Hajer stelt voor om ten eerste huizen beter te isoleren om het energieverbruik te verlagen. Verder moet het transport anders georganiseerd worden, vindt hij.

Copyright foto: Climate Change, Agriculture and Food Security

5 gedachten over “‘Conclusies klimaatrapport IPCC dramatisch’

 • 14 oktober 2018 om 20:14
  Permalink

  加強優化面部輪廓,可被身體完全吸引,能自然地修飾面部輪廓 功效可長達24個月以上 JUVEDERM的特點: 效果立即可見 非永久性 非手術性 安全有效 效果自然 JUVEDERM獲歐盟(CE)及美國及藥物管理局(FDA)認證 首先及唯一獲得FDA認證在首次療程後能維持長達一年2-4功效 新世代專員Hylacross科技為產品帶來獨特的物理特質,包括凝聚力、支撐力及柔順度 8點提升 這是一套由全球著名醫學美容醫生Dr. Maurício de Maio,以JUVÉDERM®系列透明質酸產品為基礎而研發的面部優化療程,藉著簡單程序便達致面部優化效果,不需進行手術,減低風險。 此療程會根據病人的個別情況,重點針對面部8個最常因流失膠原蛋白及彈性纖維而凹陷的位置,再依據特定的順序,從顴骨至下巴位置配合JUVÉDERM®系列的透明質酸產品進行療程,從而改善這些位置的豐盈度及滑溜度,全面性優化面部輪廓。

 • 22 oktober 2018 om 22:36
  Permalink

  FineScan 會在肌膚上製造數以千計的細小深入傷口,即所謂的顯微加熱區(microthermal zone),但要確保每次治療時皆有部份組織不受能量影響,於是,每一個顯微加熱區的作用雖然強烈而明顯,但周圍都包覆著正常且結構完整的皮膚組織,使傷口能在短時間內癒合,並替換之前有缺陷的受損組織。Finescan不僅可讓表皮新生,更可促進深層膠原再生,從內而外徹底喚醒細胞,瞬時找回年輕時的肌膚狀態。憑藉最新的雙軸技術,FINESCAN 6可治療 – 面部 – 頸部 – 暗瘡凹凸洞 – 增生性疤痕

 • 21 november 2018 om 00:31
  Permalink

  The Terriers last broke their club record on June 30, when Aaron Mooy arrived from Manchester City for £10m. Mounie has signed a four-year contract with the Premier League new boys. Huddersfield break their transfer record for the second time in a week as Steve Mounie signs in £11.5m deal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!