Van Dorp neemt aandelen in Van Galen Klimaattechniek over

Van Dorp, een landelijke technische dienstverlener actief in de installatiebranche, heeft overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen in Van Galen Klimaattechniek. Van Galen heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

De overname past goed binnen de strategie van Van Dorp en Van Dorp versterkt hiermee zijn positie in Nederland. Van Galen blijft als zelfstandige entiteit en onder eigen naam opereren in de markt onder leiding van Klaas Noorlander.

Van Galen is in financieel zwaar weer terechtgekomen. Om de continuïteit van het bedrijf en de werkzaamheden voor medewerkers en klanten te kunnen waarborgen, neemt Van Dorp de aandelen in Van Galen over. Van Dorp is een financieel sterk en betrokken aandeelhouder en dit maakt dat de zorgen betreft de continuering van de werkzaamheden voorbij zijn.

Van Galen blijft als zelfstandige entiteit en onder eigen naam opereren in de markt. Met de nieuwe aandeelhouder gaat Van Galen de goede tijden opnieuw beleven, met behoud van het goede van wat nu is opgebouwd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!