Fudura investeert in Sustainable Buildings

Fudura heeft een belang van 40 procent genomen in Sustainable Buildings, een bedrijf gespecialiseerd in energiemanagementsystemen. Door deze investering biedt het zijn klanten via het slimme energiemeetsysteem actueel inzicht in de energie die onnodig verloren gaat. Het besparingspotentieel is direct inzichtelijk, en door zelflerende software is het gemakkelijk om handmatig of geautomatiseerd het maximale rendement te behalen.

‘Energie besparen is een van de grootste uitdagingen van onze klanten, en de tijd voor actie is nu’, stelt Fudura-directeur René Pruijssers. ‘Wij geloven in een wereld die efficiënt en eerlijk met energie omgaat. Onze energie-infrastructuur is het betrouwbare fundament, door de toevoeging van deze intelligente software kunnen onze klanten sturing geven aan deze energiereductie.’

Met de data van Fudura en de intelligente software van Sustainable Buildings gaan organisaties werken aan concrete besparingsplannen. De software geeft de energieverantwoordelijke de mogelijkheid om apparaten in de energiebesparende modus zetten, 24/7 en vanaf elke willekeurige locatie. Daarbij is het mogelijk, door middel van een automatische piloot, het maximale rendement te halen uit het energieverbruik.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!