ISSO presenteert Kleintje Warmepompen: naslagwerk installateurs warmtepompen

ISSO heeft het Kleintje Grondgebonden Warmtepompen voor de Woningbouw gelanceerd, speciaal gericht op de installateur en monteur op de werkvloer. Het naslagwerk is een compact hulpmiddel voor installatie en onderhoud van grondgebonden warmtepompen.

Dit Kleintje Warmtepompen bevat een verzameling van eisen en middelen die nodig zijn om een verwarmingsinstallatie met warmtepomp te realiseren en te beheren. Het zwaartepunt van de informatie ligt bij de opwekkingsinstallatie en de bron.

De kennis in dit nieuwe ISSO ‘Kleintje’ is bedoeld voor goed geïsoleerde woningen met een individuele verwarmingsinstallatie waarin een elektrisch aangedreven warmtepomp de opwekker is. Daarbij zorgt de warmtepomp voor de volgende functies: verwarmen van de vertrekken in de woning; warmtapwater; passief koelen van de vertrekken in de woning.

De gebundelde kennis richt zich op alle installatiebedrijven waar mensen zich bezighouden met advisering, ontwerp, montage en beheer en onderhoud van warmtepompinstallaties. Bij het uitwerken van het Kleintje Warmtepompen zijn de systeemconcepten en installatieconcepten met een warmtepomp het uitgangspunt. Deze concepten worden uitgewerkt in de programmafase van een project. (foto: Nefit)

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!