VS laten schone energie in de steek, steun gaat 75 procent krimpen tot 2014

AMSTERDAM – De steun voor schone energie in de Verenigde Staten zal met 75 procent dalen in 2014 naar 11 miljard dollar, ver beneden het hoogtepunt van 44,3 miljard dollar in 2009.

Het in de steek laten van deze markt, kan ervoor zorgen dat een enorme sector zich verplaatst naar andere landen. Dit blijkt uit een analyse van 3 Amerikaanse denktanks.

Een van de instituten, Brookings Institution, adviseert de VS om een systeem te ontwikkelen dat technologische doorbraken weet je stimuleren en de nadruk legt op onderzoek en ontwikkeling.

Een van de mogelijkheden kan bijvoorbeeld een veiling zijn waarbij schone-energieleveranciers bieden op nutscontracten. Zo wordt concurrentie aangejakkerd en worden marktleiders die technologisch vergevorderd zijn beloond.

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: Conergy

4 gedachten over “VS laten schone energie in de steek, steun gaat 75 procent krimpen tot 2014

  • 21 oktober 2018 om 01:19
    Permalink

    NYFW SS16 / Boss Womenswear Marie Claire (HK) Edition BOSS女裝2016春夏系列,形式與功能、包豪斯 (Bauhaus) 風格的精粹成為巧妙運用對比面料的靈感之源,透視和抽象圖案貫穿整個系列。

  • 23 oktober 2018 om 03:12
    Permalink

    加強優化面部輪廓,可被身體完全吸引,能自然地修飾面部輪廓 功效可長達24個月以上 JUVEDERM的特點: 效果立即可見 非永久性 非手術性 安全有效 效果自然 JUVEDERM獲歐盟(CE)及美國及藥物管理局(FDA)認證 首先及唯一獲得FDA認證在首次療程後能維持長達一年2-4功效 新世代專員Hylacross科技為產品帶來獨特的物理特質,包括凝聚力、支撐力及柔順度 8點提升 這是一套由全球著名醫學美容醫生Dr. Maurício de Maio,以JUVÉDERM®系列透明質酸產品為基礎而研發的面部優化療程,藉著簡單程序便達致面部優化效果,不需進行手術,減低風險。 此療程會根據病人的個別情況,重點針對面部8個最常因流失膠原蛋白及彈性纖維而凹陷的位置,再依據特定的順序,從顴骨至下巴位置配合JUVÉDERM®系列的透明質酸產品進行療程,從而改善這些位置的豐盈度及滑溜度,全面性優化面部輪廓。

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!