WOLF lanceert modulair woningconcept Warmtepomp Skid Centrum

WOLF introduceert het Warmtepomp Skid Centrum (WOLF WSC). Hiermee komt WOLF met een compleet modulair woningconcept, waarbij alle benodigde technische componenten compact gebundeld zijn op 1 frame, voor een duurzame, energieneutrale woning.

In het WOLF WSC zijn als basis aanwezig een binnendeel van een warmtepomp BWL-1-S of CHC met  buffervat, een woonhuisventilatiesysteem CWL Excellent, een expansievat voor het verwarmingssysteem en een boilervat, inclusief een spiraal voor de warmtepomp. Naar wens is het systeem aan te vullen met een zonne-energiesysteem met zonnepompgroep en expansievat voor het zonne-energiesysteem. Met de toevoeging van een SolarEdge 200 Wave-omvormer, kunnen pv-panelen aangesloten worden op de warmtepomp, waarbij de warmtepomp inschakelt wanneer de opbrengst van de pv-panelen hoger is dan het huidige stroomverbruik.

De WOLF WSC is verkrijgbaar in een binnen- of buitenopstelling. Voor de buitenopstelling wordt het WSC voorzien van panelen, die in elke RAL-kleur leverbaar zijn. Door de communicatiemodule LinkHome is het totale systeem eenvoudig te monitoren en op afstand te bedienen via de WOLF Smartset-App of -Portal.

Met het WSC biedt WOLF een toepassing voor de geplande seriematige verduurzaming van woningen, maar ook bij geplande nieuwbouwprojecten is de WSC een oplossing. Vanaf een geringe afname kan WOLF het WSC op de wens en de behoefte van de eindgebruiker aanpassen, zo kunnen de onderdelen in het WSC naar wens toegevoegd worden of variëren in capaciteit.

 

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!