PVV: ‘Vergroenen Nederland nekslag voor economie’

AMSTERDAM – Het vergroenen van Nederland zoals in de plannen van het Energieakkoord zijn zullen funest zijn voor de Nederlandse economie.

Geert Wilders van de PVVDit stelt de PVV in reactie op de maatregelen die de SER en de overheid willen nemen.

PVV-kamerlid Reinette Klever verklaart tegenover verschillende media dat de plannen schadelijk zijn voor de koopkracht en de concurrentiepositie.

Zij haalt aan dat de werknemers bij de kolencentrales hun baan gaan verliezen. Ook komend bedrijven in de energie-intensieve industrie hierdoor de problemen.

Kamerlid Carla Dik (Christen Unie) zegt te hopen dat het akkoord ervoor kan zorgen dat Nederland een inhaalslag maakt in groene energie. Ze benadrukt wel dat door de sluiting van oude kolencentrales er nieuwe moeten bijkomen. Ook de afschaffing van de kolenbelasting juicht ze niet toe.

Gerelateerde artikelen 

 Foto copyright: Rijksvoorlichtingsdienst

3 gedachten over “PVV: ‘Vergroenen Nederland nekslag voor economie’

  • 19 oktober 2018 om 02:05
    Permalink

    LANEIGE 蘭芝 【鑽采淨白系列】白雪公主晚安膠囊 White Plus Renew Capsule Sleeping Pack的商品介紹 UrCosme (@cosme TAIWAN) 商品資訊 LANEIGE 蘭芝,鑽采淨白系列,白雪公主晚安膠囊 White Plus Renew Capsule Sleeping Pack4

  • 10 november 2018 om 12:34
    Permalink

    Celtic will need to be more effective in front of goal when they take on Fenerbahce on Thursday night according to boss Ronny Deila, who saw his side draw 0-0 against Hearts on Saturday. Ronny Deila calls on Celtic to be more clinical following stalemate with Hearts 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!