Samenwerking Vandebron en ChargePoint voor laadpunten

Duurzame energiemarktplaats Vandebron start een samenwerking met ChargePoint, ondernemer op het gebied van laadoplossingen voor elektrische mobiliteit. Vandebron levert als eerste Nederlandse energieleverancier ChargePoint’s geavanceerde hardware aan de Nederlandse markt.

De samenwerking behelst aanvankelijk levering van thuisladers. Daarnaast bundelen de partijen hun innovatieve krachten om slimme producten te ontwikkelen, vanuit het gedeelde doel de energietransitie te versnellen.

Vandebron is verheugd over de partnerovereenkomst, die snel volgt op de lancering van eigen diensten voor elektrisch rijden. Sinds september biedt de innovatieve energiespeler elektrisch rijders toegang tot laadpalen middels een Vandebron laadpas en app. Om thuisladen voor iedereen toegankelijker te maken biedt Vandebron deze aan tegen inkoopprijs. Daarnaast zullen de partijen samenwerken op het gebied van flexibiliteit en overige mobiliteitsdiensten om het elektrisch rijden zo aantrekkelijk mogelijk te maken in Nederland.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!