Abel lanceert Abel in Advance

Abel lanceert Abel in Advance. Deze nieuwe functie is beschikbaar in en rond Amsterdam. Vanaf heden kan men bij Abel zijn taxirit tot één maand vooruit boeken, zonder extra kosten.

Abel rekent geen extra kosten voor deze nieuwe functionaliteit. Het principe dat flexibiliteit beloond wordt met lagere tarieven, blijft in stand.

Tot nu toe kon men enkel een rit boeken voor het moment zelf. Dat leverde soms stress op, bijvoorbeeld als alle voertuigen bezet bleken of men op het juiste moment toch net even met wat anders bezig was. Daarom is er nu Abel in Advance. Het enige wat men hiervoor moet doen is in de app de gewenste datum en het gewenste tijdvak selecteren waarop men wil worden opgehaald of op zijn bestemming wil arriveren. Als de rit eenmaal is geaccepteerd wordt de uitvoering gegarandeerd: men zal nooit meer ervaren dat de ritboeking niet kan worden aangenomen omdat alle voertuigen bezet zijn.

De komst van Abel in Advance biedt niet alleen meer zekerheid van vervoer aan de gebruiker, maar maakt het ook mogelijk ritten efficiënter toe te wijzen aan chauffeurs met een hogere stoelbezetting tot gevolg. Hoewel de functie voorlopig is gericht op consumenten, komt het inplannen van ritten uiteindelijk ook voor zakelijke gebruikers beschikbaar.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!