Actrice Maggie Robbie racet elektrisch nachtelijk Monaco

De Australische actrice Margot Robbie is de eerste ambassadeur voor Nissans volledig elektrische en emissievrije auto’s. Ter introductie racete de actrice met de Nissan BladeGlider over het Grand Prix-circuit van Monaco.

De volledig elektrische Nissan BladeGlider heeft een topsnelheid van 190 kilometer per uur en accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in minder dan 5 seconden. Met dit model laat Nissan zien hoe de volledig elektrische sportauto van de toekomst eruit kan zien en veel plezier en opwinding kan bieden. De korte film laat zien hoe Margot Robbie met de BladeGlider door Monaco het opneemt tegen een andere BladeGlider.

‘De elektrische revolutie zet door. Voor Nissan als pionier op het gebied van elektrische mobiliteit en gezien het feit dat de doorbraak van de elektrische auto aanstaande is, is het belangrijker dan ooit om de voordelen van elektrische mobiliteit te laten zien. Met Margot Robbie als ambassadeur presenteren we de persoonlijke en maatschappelijke voordelen van elektrische voertuigen aan een nog groter publiek’, aldus Gareth Dunsmore, Director of Electric Vehicles van Nissan Europe.

De Nissan BladeGlider is te zien op de Autosalon van Genève, van 7 tot en met 19 maart 2017. (foto: Nissan)

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!