Australiërs zetten nieuw afstandsrecord met elektrische auto

AMSTERDAM – Australische onderzoekers hebben met een elektrische auto in 1 dag, 24 uur, bijna 1900 kilometer weten af te leggen. Hiermee hebben ze een nieuw afstandsrecord weten te behalen met een elektrische auto.

De Holden Commodore, een leketrische auto van het Australische bedrijf EV EngineeringDe ingenieurs, werkend voor het bedrijf EV Engineering, maakten gebruik van accuwisseltechniek bij een omgebouwde Holden Commodore. De auto legde 122 kilometer af op voordat er werd gewisseld van batterij.

Aan het einde van elke ronde had een batterij nog 20 tot 25 procent energie over. Op 1 accu zou een auto dus ongeveer 150 kilometer kunnen rijden.  

Massaproductie als elektrische variant

Toch wordt het record niet officieel erkend. De Holden Commodore wordt niet in massaproductie genomen als elektrische variant, maar werd aangepast door de onderzoekers.

“Het is een geweldig gevoel om te zien dat de elektrische auto die ons team heeft ontworpen en ontwikkeld in Australië een afstandsrecord heeft verbroken. Dit record is misschien niet officieel, maar het is een duidelijk signaal van wat onze auto kan”, aldus Ian McCleave, topman van EV Engineering.

Zie ook: video

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: EV Engineering

6 gedachten over “Australiërs zetten nieuw afstandsrecord met elektrische auto

 • 15 oktober 2018 om 03:28
  Permalink

  Restylane乃一系列用於美顏的長效透明質酸產品。 Restylane療程能有效撫平皺紋、美化臉型輪廓及唇部,並可改善膚質及肌膚的彈性。Restylane透明質酸作用原理 Restylane透明質酸均以非動物來源的透明質酸作為原料,獨有的NASHA™專利技術研製而成。微量Restylane透明質酸凝膠到皮膚中,可以讓您的面部肌膚恢復豐盈飽滿。 Restylane透明質酸中的透明質酸與人體內的天然透明質酸十分相似,使用前無需進行皮膚測試,引起過敏反應的機率亦極低。

 • 18 oktober 2018 om 07:35
  Permalink

  促進纖維母細胞增生以豐富真皮組織,賦予淨白透亮,使肌膚回復彈性緊緻。

 • 9 november 2018 om 06:57
  Permalink

  Dave King plans to drum up support for his Rangers revolution among City institutions before holding talks with fan representatives next week. Former director King looks to drum up City support for Rangers share issue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!