Autoriteiten VS sluiten onderzoek Model S na verklaring Tesla

AMSTERDAM – De Amerikaanse veiligheidsautoriteiten voor de autosector hebben een onderzoek naar de Model S gesloten nadat fabrikant Tesla heeft verklaart een extra beschermingslaag onder de auto aan te brengen.

Een Tesla Model S van achter gefotografeerdDit melden Amerikaanse media.

Tesla gaat nog eens een aluminium balk, een plaat van titanium en nog een plaat van aluminium onder de auto plaatsen om de batterijen te beschermen.

Het autobedrijf benadrukt dat het niet gaat om een terugroepactie. De aanpassing wordt alleen in de VS gedaan, waar ongeveer 22.000 voertuigen van Tesla rijden.

Puin onder de auto

De Amerikaanse veiligheidsautoriteiten begonnen een onderzoek naar de Model S nadat er 2 keer een voertuig in de brand vloog.

In beide gevallen kwam puin op de weg onder de auto terecht en werden de batterijen doorboort. De chauffeurs werden door de auto naar de kant gedirigeerd waarna de auto’s in de brand vlogen. Niemand raakte gewond.

De autoriteiten benadrukken dat er geen “defecte trend” was gedetecteerd aan de Model S. Volgens Tesla-eigenaar Elon Musk wordt de kans op soortgelijke ongelukken door de aanpassingen verlaagd naar nul.

Copyright foto: jurvetson

6 gedachten over “Autoriteiten VS sluiten onderzoek Model S na verklaring Tesla

 • 16 oktober 2018 om 02:44
  Permalink

  防曬粉 BB粉底霜 亮麗柔滑打底乳液 亮麗柔滑控油打底乳液 有機幹細胞修護CC霜 潤澤防曬底霜 礦物質潤澤慕斯 礦物質奇幻粉餅 礦物質蜜粉 完美礦物粉底 控油定妝蜜粉 高清控油粉餅 控油蜜 保濕滋潤噴霧 有機抗氧爽膚噴霧 有機抗敏保濕

 • 17 oktober 2018 om 08:37
  Permalink

  做瑜伽改善性生活!5招瑜伽動作助高潮 Marie Claire (HK) Edition 印度傳統瑜伽除了能夠減壓、改善健康、以及提升身體柔軟度,原來還可以刺激盆骨神經,從而改善性生活!想提升性事質素可以跟伴侶一起練習以下5招,伸展筋骨的同時增加性慾喔。 1. 橋

 • 20 oktober 2018 om 00:59
  Permalink

  歡迎知名演員~唐玲,蒞臨尚安保養肌膚開直播~-尚安診所皮膚科醫學美容微整型 歡迎知名演員~唐玲,蒞臨尚安保養肌膚開直播~-尚安診所皮膚科醫學美容微整型

 • 22 oktober 2018 om 03:44
  Permalink

  以低能量的1064-Q激光反覆掃於皮膚表面,逐步改善皮膚色素問題。 治療時產生的熱能能促進膠原蛋白的再生,回復肌膚彈性。 使用7mm平行光光頭,使輸出的激光更溫和及均勻。功效: 去除紋身 美白及去除面毛 令整體膚色更白更均勻 減淡及去除荷爾蒙斑或反黑 增加皮膚膠原蛋白,改善皮膚彈性 減淡深層色斑 : 黃褐斑,荷爾蒙斑,蝴蝶斑 以低能量的1064-QS激光反覆掃於皮膚表面,逐步改善皮膚色素問題 使用8-10mm平行光光頭,使輸出的激光 更溫和及均勻 1. 激光能透進皮膚深層 2. 激光被黑色素吸收 3. 產生熱能將黑色素體分解 4. 被呑噬細胞吸收及排出體外

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!