Betonnen vloeren blokkeren Groningse oplaadpunten in parkeergarages

AMSTERDAM – De gemeente Groningen heeft moeite om oplaadpunten voor elektrische auto’s te plaatsen in parkeergarages.

Een oplaadpunt voor elektrische auto\s met een TeslaDit verklaart een woordvoerder van de gemeente tegenover de lokale krant Dagblad van het Noorden. Het opzetten van de infrastructuur voor betaling is het probleem.

Een draadloze verbinding met het betalingssysteem is niet mogelijk door de betonnen vloeren en het aanleggen van kabels duurt langer.

Parkeergarage

Bij de parkeergarage van het Universitair Medisch Centrum Groningen is de meeste overlast. Werknemers van het ziekenhuis hebben vaak elektrische auto en een abonnement op het opladen.

Onlangs meldde Stichting e-laad dat er files ontstaan bij oplaadpunten voor elektrische auto’s. Het afgelopen jaar is het aantal elektrische auto’s in Nederland fors toegenomen, maar het aantal oplaadpunten heeft geen gelijke tred gehouden. 

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: Brbbl

4 gedachten over “Betonnen vloeren blokkeren Groningse oplaadpunten in parkeergarages

  • 10 november 2018 om 13:06
    Permalink

    Real Madrid defender Marcelo picked up a calf injury in the surprise 3-0 loss to Sevilla this week, and will miss several games. Real Madrid defender Marcelo will miss Atletico Madrid derby and more games due to a calf injury

  • 26 november 2018 om 06:54
    Permalink

    Steve Cotterill and Alan Curbishley, Paul Hart and former Celtic and West Brom boss Tony Mowbray are in the running to succeed Chris Coleman at the Ricoh Arena. Steve Cotterill and Alan Curbishley lead four-way race for Coventry City hotseat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!