Fastned start samenwerking met REWE Region Mitte

Fastned heeft een samenwerking aangekondigd met REWE Region Mitte voor de installatie en exploitatie van snelladers bij hun supermarkten. De samenwerking begint met een pilot op 4 REWE Region Mitte-supermarkten rond Frankfurt.

De intentie is om de samenwerking uit te breiden naar meer locaties. Het doel van de pilot is om te kijken of er voldoende animo is onder elektrisch rijders om tijdens het doen van boodschappen te snelladen. Vanuit het perspectief van REWE is het toevoegen van snellaaddiensten bij zijn supermarkten een extra stap richting de beste winkelervaring voor zijn klanten. Voor Fastned zijn REWE-supermarkten een toevoeging aan zijn groeiende netwerk van snellaadstations. De duurzame missie van beide bedrijven komt tot uitdrukking in het gebruik van hout, op zowel het station als in de supermarkt. Daarnaast levert Fastned op al zijn stations uitsluitend 100 procent duurzame energie uit lokale bronnen.

Michiel Langezaal, chief executive officer Fastned: ‘We zijn enthousiast over deze samenwerking met REWE omdat ze een uitgebreid netwerk van geschikte locaties hebben en duurzaamheid deel is van hun missie. We zijn ervan overtuigd dat we een waardevolle dienst kunnen bieden aan de klanten van REWE en dat het aantal snellaadstations kan groeien in de toekomst.’

 

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!