Mistergreen en NLE werken samen voor leasing budgetmodel Tesla

UTRECHT – MisterGreen, een leasemaatschappij voor elektrische auto’s, en energieleverancier NLE willen fors inzetten op de leasing van de Tesla Model 3, het budgetmodel van de Amerikaanse automaker.

De partijen gaan samenwerken en stellen zo 1.000 Model 3’s te willen gaan leasen. Ze hebben hoge verwachtinge van het budgetmodel.

Met een prijs van 35.000 euro, een bijtelling van 4 procent maar een respectabele actieradius van tegen de 300 kilometer is de auto onzettend interessant om te leasen.

Eind 2017 komt de auto pas op de markt, maar vanaf 31 maart is de Model 3 al wel te reserveren. Waarschijnlijk duurt het vanaf nog steeds wel even voordat de auto op de Nederlandse wegen rijdt.

Gamechanger

“Wij geloven dat de Model 3 een gamechanger gaat worden. Met de Model 3 komt elektrisch rijden in één klap binnen bereik van een waanzinnig grote groep mensen”, aldus Harald Swinkels, oprichter en directeur van NLE.

“Nederland heeft de potentie een gidsland te worden voor elektrisch rijden. Nederland bezit nu al een landelijk dekkende en kwalitatief hoogwaardige snellaadinfrastructuur”, vult Mark Schreurs, oprichter van MisterGreen Electric Lease aan.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!