NIU introduceert 4 nieuwe elektrische scooters

De Chinese start-up NIU heeft 4 nieuwe elektrische (motor)scooters gepresenteerd. Alle modellen komen in 2018 beschikbaar voor de Europese markt. Met een geschat bereik van 180 kilometer heeft de GTX e-motorscooter de grootste actieradius van alle NIU-modellen. De maximumsnelheid is 100 kilometer per uur. Net als bij alle andere modellen kan de draagbare batterij binnen 6 uur worden opgeladen in elk stopcontact.

De maximale snelheid is 80 kilometer per uur en het bereik van de upgrade van de N-serie e-motorscooters is meer dan 130 kilometer. De draagbare batterij van deze motorscooter kan ook binnen 6 uur worden opgeladen in elk regulier stopcontact.

De U Pro-scooters zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de stad. Deze scooter heeft een bereik van ongeveer 70 kilometer op een batterij die binnen 7 uur volledig opgeladen is. De maximale snelheid van deze scooter is 45 kilometer per uur.

Project X is speciaal toegevoegd aan het NIU-assortiment om aan de vraag van een krachtige motorscooter te voldoen. Met een maximale snelheid van 120 kilometer per uur en een actieradius van meer dan 160 kilometer wordt een nieuwe doelgroep aangesproken. Het dashboard functioneert op Android OS en heeft de nieuwste touchscreen display.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!