Sebastian Vettel: ‘Formule E niet de toekomst’

AMSTERDAM – Formule 1-coureur Sebastian Vettel is niet gecharmeerd van de elektrische versie van de Formule 1, de Formule E.

Een elektrische raceauto van Formule EDe Formule E begint volgend jaar met 10 teams in 10 steden rond de wereld. Onder andere professionele teams zoals McLaren en Williams zijn betrokken bij de nieuwe competitie.

“Ik vind het niet leuk. Ik denk niet dat het de toekomst is”, aldus de Duitser na het veiligstellen van pole positie van de Indiase Grand Prix.

Niks anders dan de wind

“Ik denk dat de mensen hier komen om de Fomule 1 te voelen, maar er valt niet zoveel te voelen als een auto langs gaat en je hoort niks anders dan de wind.”

“Misschien ben ik ouderwets, maar ik denk dat de Formule 1 moet schreeuwen, dat het hard moet zijn, dat het er vibratie moet zijn”, aldus Vettel tegenover Reuters.

Foto copyright: Formula E

3 gedachten over “Sebastian Vettel: ‘Formule E niet de toekomst’

  • 17 oktober 2018 om 10:06
    Permalink

    #LFW 你我都能carry!Topshop Unique系列 Marie Claire (HK) Edition 性感see-through、露腰、中門大開雖然行出街好吸睛,但是我們又怎樣穿去上班呢? Topshop Unique 2016秋冬時裝騷除了有一系列我們望得唔著得的設計之外,其實還有不少實用性強的款

  • 18 oktober 2018 om 14:13
    Permalink

    VIDEO ᴴᴰ Lip Bar REVIEW蘭芝超放電晶潤雙色唇膏8色全試色 Two Tone Tint Lip Bar AiNa愛娜 @ 潮流、美妝、消費 創造個人化風格的女性社群 PIXstyleMe VIDEO ᴴᴰ Lip Bar REVIEW蘭芝超放電晶潤雙色唇膏8色全試色 Two Tone Tint Lip Bar AiNa愛娜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!