Syntrus Achmea laat huurders centrum Utrecht gratis elektrische auto delen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance laat huurders in Utrecht-centrum gratis kennismaken met elektrische deelauto´s. Bewoners van 58 woningen kunnen de eerste 2 jaar maandelijks een gratis rit maken in een auto van We Drive Solar.

Bewoners van de 58 woningen in Museo aan de Lange Nieuwstraat, op 750 meter van de Domtoren, krijgen de mogelijkheid om de eerste 2 jaar elke maand een gratis rit te maken.

Daarnaast komen er in de ondergrondse parkeergarage van Museo 2 e-bikes voor gezamenlijk gebruik.

Vorig jaar startte Syntrus Achmea als eerste verhuurder met 3 elektrische deelauto’s aan de Oudenoord in Utrecht, eveneens in samenwerking met We Drive Solar. Nu zijn deze auto’s ook bij nieuwe woningen in de Karspelhof in Amsterdam geplaatst. De batterijen worden opgeladen met zonnepanelen en hebben een bereik van bijna 300 kilometer. Bedoeling is dat de batterijen op termijn ook ingezet kunnen worden voor het stroomgebruik in de woningen.

We Drive Solar plaatst in eerste instantie 2 deelauto´s bij Museo, dat eigendom is van BPL Pensioen. Mochten beide auto’s zijn gereserveerd, dan kunnen de huurders uitwijken naar een andere We Drive Solar–auto in de stad.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!