unu introduceert elektrische snorscooter in Nederland

Met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en een actieradius van 60 kilometer milieubewust van A naar B. Het Duitse scootermerk unu heeft een elektrische snorscooter voor de Nederlandse markt aangekondigd.

De nieuwe elektrische scooter is bedoeld om in de stad snel en milieuvriendelijk te reizen. De scooter van unu is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Naast de 3 leren zadelopties Black, Sand en Cognac, is er plaats voor 2 helmen aan en 2 accu’s onder het zadel. De elektrische snorscooter beschikt over een draagbare accu van 9 kilogram die via elk stopcontact kan worden opgeladen. Het duurt ongeveer 5 uur om een accu die volledig leeg is op te laden. Er wordt op zowel de snorscooter als de accu 2 jaar garantie gegeven.

De Berlijnse start-up unu is in 2013 opgericht en is inmiddels markleider in Duitsland. Sinds begin dit jaar zet unu zich actief in om vernieuwende mobiliteitsconcepten voor de stad na te jagen in andere Europese landen, waaronder Nederland. Zo lanceerde unu in maart de vernieuwde elektrische unu-scooter met een maximale snelheid van 45 kilometer per uur en een actieradius van 50 kilometer.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!