Pure Energie opnieuw uitgeroepen tot groenste energieleverancier

Pure Energie is recent voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Uit onderzoek van onder andere de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur&Milieu blijkt dat Pure Energie de groenste stroom levert.

©:Raedthuys
©:Raedthuys

Maar liefst 32 energieleveranciers zijn getoetst op onder andere de duurzaamheid van stroom, de herkomst en de investeringen in nieuwe duurzame projecten. Het onderzoek werd uitgevoerd door de Consumentenbond, Greenpeace, Natuur&Milieu en Hivos. Voor de tweede keer op rij rolt Pure Energie van Raedthuys als groenste uit de bus.

Van weiland tot stopcontact

“Iedereen praat over groene stroom, wij maken die”, zegt Pure Energie. Het Enschedese bedrijf zet zich dagelijks in voor een groene samenleving. Alle stroom wordt volledig door het bedrijf zelf opgewekt: moederbedrijf Raedthuys ontwikkelt al sinds 1995 eigen wind- en zonprojecten op Nederlandse bodem. Deze stroom wordt door Pure Energie rechtstreeks geleverd aan huishoudens en bedrijven. Zo ben je altijd gegarandeerd van de herkomst van de stroom.

BNid-PE-infografic-def-outlines

 

Transparant & persoonlijk

Bij Pure Energie wordt niet alleen de allergroenste stroom van Nederland gemaakt, de leverancier levert ook nooit meer dan wordt opgewekt. Op die manier is de groenheid van de stroom gewaarborgd en zelfs aantoonbaar. Ook het persoonlijk contact met klanten is kenmerkend. Geen lange wachttijden en doorkiesmenu’s maar direct contact: menselijk en toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op www.pure-energie.nl en stap nu extra voordelig over naar het groenste energiebedrijf van Nederland!

Dit artikel is gesponsord door Pure Energie van Raedthuys

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!