New York krijgt iPhone-oplaadpalen op zonne-energie‏

AMSTERDAM – Het New Yorkse ontwerpbureau PENSA installeert in samenwerking met verschillende partners 25 publieke laadpalen voor mobiele telefoons en tablets op zonne-energie.

Een oplaadpaal voor de Iphone op zonne-energiHet initiatief heet Street Charge en wordt in samenwerking met telecomprovider en AT&T en producent van solar-producten Goal Zero uitgevoerd.

Het project stelt mensen in staat om hun mobiele producten op te laden via een USB poort aan de laadpaal.

De eerste paal is op 18 juni in gebruik genomen. De andere palen zullen de komende zomer worden geplaatst in veroom wordt opgewekt door zonnepanelen en opgeslagen in lithiumbatterijen.

New York 

Verschillende voetgangersgebieden in de stad. PENSA ziet mogelijkheden om de laadpalen in de toekomst ook te voorzien van wifi, verlichting of reclame.

New York is een van de meest aantrekkelijke staten voor zonne-energie, volgens verschillende Amerikaanse onderzoeken.  Het  is een van de vijf Amerikaanse staten waar een huiseigenaar die zonnepanelen aanlegt gemiddeld 40.000 dollar kan besparen in twintig jaar.

Gerelateerde artikelen 

Foto copyright: PENSA

3 gedachten over “New York krijgt iPhone-oplaadpalen op zonne-energie‏

  • 14 oktober 2018 om 20:25
    Permalink

    即日取款,還款期長達36期。自主財務,輕鬆還款無壓力。集誠是你可靠的財務策劃師! 貸款額高達30萬. 多元化的低息網上貸款服務. 10分鐘極速批核. 只需簡單文件. 還款期長達36期. 你可靠的財務策劃師. 服務: 私人貸款, 業主貸款, 公務員貸款, 樓宇按揭, 升學貸款, 現金周轉, 清還咭數.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!