TU Eindhoven wil met superzuinige auto de weg op

AMSTERDAM – Studenten van de TU in Eindhoven willen tijdens de Shell Eco-marathon met een auto die 1 op 600 rijdt de openbare weg op.

Studenten van de Technische Universiteit in EindhovenDe studenten hebben zichzelf dit zware doel gesteld. Behalve dat de door hun ontwikkelde auto extreem zuinig is, moet hij ook geschikt zijn voor de openbare weg.

Met een zelfgebouwde auto moet tijdens de Eco-marathon in Rotterdam een parcours worden afgelegd met als missie dit zo zuinig mogelijk doen. De TU Eindhoven doet voor het eerst mee aan het internationale toernooi.

Elektrisch

De teammanager van de TU laat aan Scientias.nl weten: “Er zijn drie soorten aandrijvingen om uit te kiezen. Een aandrijving met verbrandingsmotor, een brandstofcel en een elektrische aandrijving. Volgens onze visie gaat de elektrische aandrijving een steeds grotere rol spelen op de automarkt.”

Hij vervolgt: “Wij gaan ervan uit dat onze auto bij de Eco-Marathon minimaal 60 kilometer per kWh gaat rijden. Dit is omgerekend zo’n 600 kilometer per liter Euro 95. Mochten wij dit halen dan betekent dit dat onze auto zeer goedkoop wordt in gebruik: 15 eurocent per 100 kilometer.”

Een ontwerp van studenten van de TU Eindhoven

 

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: Tuecomotive.nl.

 

5 gedachten over “TU Eindhoven wil met superzuinige auto de weg op

 • 16 oktober 2018 om 15:50
  Permalink

  精確地針對根部色斑,甚至皮膚深處真皮層的紋身狀黑色素,從而有效袪斑。具卓越美白功能的美白精華,能夠締造出完美無瑕的白皙肌膚。

 • 19 oktober 2018 om 06:02
  Permalink

  專科醫師團隊-晶美整形外科 晶美整形外科是專科醫師團隊的專科醫師團隊,我們秉持的理念就是「專業 品質 安全」因此,晶美的專科醫師團隊服務一直獲得客人的認同與鼓勵。晶美診所持續追求的目標,沒有最好、只有更好!!

 • 22 oktober 2018 om 00:45
  Permalink

  大部份曾經生育或經歷更年期的女性都會面臨私密深處及外觀鬆弛問題,不單會影響自信心和伴侶的親密體驗,更有機會造成容易積菌及尿滲等健康問題。全港首部 Venus Fiore閨密儀 RF射頻 私密緊緻療程 專門針對私密各處包括陰道、陰唇及陰阜的專用治療頭,全面改善鬆弛問題;每個治療頭均採用一次性即棄治療蓋,確保衛生。還有ATC自動控溫綜合系統,讓療程的治療溫度被有效監控,療程自然更安全、更有效達至預期效果。全港首部 Venus Fiore閨密儀 RF射頻 私密緊緻療程Venus Fiore集中為女性私密之處提供最到位的呵護,專注重整陰道健康、收緊鬆弛陰唇和改善陰阜肥大問題。關鍵在於Venus Concept的王牌─糅合多極射頻與磁力脈衝的(MP)2磁頻專利技術,發揮提升細胞活躍度、重塑同時增加膠原蛋白、刺激毛細血管新生等作用,達至調整陰道濕潤度、pH值的效果,更重要的是顯著改善陰道彈性,使其回復年輕狀態。

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!