‘Inwoners Almere hebben geen last van windmolens’

AMSTERDAM – Inwoners van Almere lijken weinig last te hebben van windmolens. Ze worden gedoogd en horen bij de toekomst.

Een windturbine in het landschapDit vertellen inwoners van de stad aan De Gooi- en Eemlander. De krant peilde de meningen van bezoekers van de Grote Markt. Almere heeft  zo’n 20 windmolens.

Een bewoonster die al 8 jaar in de stad woont zegt ze soms te kunnen horen, maar prefereert een windmolen boven een rokende energiecentrale.

Twee bewoners die al sinds de oprichting in Almere Stad vinden dat het bij de stad hoort. Ze begrijpen niet dat mensen klagen over de turbines. Een andere voorbijganger valt ze bij. Hij benadrukt dat ze nodig zijn voor de energievoorziening in de toekomst.

Gerelateerde artikelen 

Foto copyright: Vestas

3 gedachten over “‘Inwoners Almere hebben geen last van windmolens’

  • 10 november 2018 om 01:00
    Permalink

    JACK GAUGHAN: They are the sort of words Pep Guardiola would never publicly utter and as such, Toni Kroos may well have done the Manchester City manager’s job for him. Leroy Sane was axed from Germany’s World Cup squad and is now out of favour at Manchester City… so what’s going on with the reigning PFA Young Player of the Year?

  • 19 november 2018 om 04:55
    Permalink

    Fernando Torres is sure the English top flight is still the world’s greatest league – and is determined to help Liverpool become its champions once again. Liverpool star Fernando Torres vows to halt Manchester United dominance and insists Premier League is better than Spain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!