Opnieuw tragisch ongeval bij Duits windpark

AMSTERDAM – Een Britse duiker is bij werkzaamheden onderwater aan een windpark in de Duitse Noordzee. Een eerste onderzoek wijst erop dat de duiker is omgekomen door een hartaanval. Dit is het derde sterfgeval bij een Duits offshore windpark in 3 jaar.

Het ongeval gebeurde bij het windpark Alpha Ventus. De 48-jarige duiker voerde werkzaamheden uit aan het bovenste deel van een turbinefundering, ongeveer 2 meter onder water, zo meldt beheerder DOTI.

Het park is het eerste offshore Duitse windpark, dat operationeel werd in 2009. Alpha Ventus heeft 12 turbines en produceert genoeg stroom voor 50.000 huishoudens. Het park ligt zo’n 45 kilometer voor de kust van Borkum.

Eerder dit jaar kwam al een 31-jarige proffesionele klimmer om het leven bij werkzaamheden aan het Duitse windpark Bard 1. Werkzaamheden aan het project werden toen stilgelegd. In 2010 kwam ook al een duiker om het leven bij hetzelfde project.

Gerelateerde artikelen

4 gedachten over “Opnieuw tragisch ongeval bij Duits windpark

  • 20 oktober 2018 om 13:07
    Permalink

    BURT`S BEES 小蜜蜂爺爺 【唇部系列】巴西莓果性感護唇膏 Rejuvenating Lip Balm with Acai Berry的商品介紹 BURT`S BEES 小蜜蜂爺爺,唇部系列,巴西莓果性感護唇膏 Rejuvenating Lip Balm with Acai Berry

  • 23 oktober 2018 om 01:38
    Permalink

    100有機潤唇膏 雙頭磨沙滋潤豐唇膏 滋潤豐唇蜜 亮彩保濕口紅 亮彩保濕唇蜜 持久亮麗雙頭唇彩 唇線筆 唇膏筆 抗炎作用原理:內環境平衡,增強陰道內免疫力 CO2可本質的改變組織特性,使粘膜組織新生 陰道上皮細胞功能增強,大量糖原在陰道桿菌作用下分解成乳酸,逐步恢復陰道正常的PH值 免疫力增強,降低私密處感染

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!