Participatiemogelijkheid omwonenden in Windpark Westermeerwind

AMSTERDAM – Inwoners van Lemmer, Urk en de Noordoostpolder krijgen de mogelijkheid om te participeren in Windpark Westermeerwind, onderdeel van Windpark Noordoostpolder.

Windturbines bij de dijk in flevolandOngeveer 4000 omwonenden krijgen een bericht over de voorkeur voor participatie van de inwoners zelf, aldus Westermeerwind BV.

Westermeerwind is het onderdeel van Windpark Noordoostpolder dat in het water wordt gebouwd. 48 turbines worden in het water van het IJsselmeer gebouwd.

Windparkontwikkelaar Ventolines doet het projectmanagement voor Westermeerwind BV. Anne de Groot van Ventolines: “Als we een goed inzicht hebben in wat de bewoners van hun deelname in het park verwachten, kunnen we voor hen een passend voorstel gaan uitwerken. Zo werken we samen stap voor stap aan de ontwikkeling van Windpark Westermeerwind.”

De oprichters van Westermeerwind BV zijn de agrariërs Pieter Meulendijks en Tjitte de Groot, tevens medeoprichters van de Vereniging Windenergie IJsselmeerpolders. 

Gerelateerde artikelen

6 gedachten over “Participatiemogelijkheid omwonenden in Windpark Westermeerwind

 • 16 oktober 2018 om 21:47
  Permalink

  白金級智慧修護精華,標靶鎖定,精準修護。

 • 17 oktober 2018 om 02:03
  Permalink

  CHANEL 香奈兒 【奢華精質系列】奢華精質乳霜-豐潤版 SUBLIMAGE Cream的商品介紹 CHANEL 香奈兒,奢華精質系列,奢華精質乳霜-豐潤版 SUBLIMAGE Cream

 • 20 oktober 2018 om 21:44
  Permalink

  MICHAEL KORS 美妝品牌情報匯集 找品牌 MICHAEL KORS MICHAEL KORS ,匯集了MICHAEL KORS淡香精,香水,身體乳液,其它,香氛

 • 24 november 2018 om 20:23
  Permalink

  The forward Success arrived in a club record £12.5m deal in the summer of 2016 but has scored only one goal for the club, making just one appearance for the Hornets this season. Watford forward Isaac Success set for La Liga return as Malaga prepare to offer him a lifeline with loan move

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!