Topbelegger Warren Buffet pompt 1,9 miljard dollar in windprojecten

AMSTERDAM – De bekend investeerder en miljardair Warren Buffet gaat 1,9 miljard dollar investeren in windprojecten in de Amerikaanse staat Iowa.

Een windpark achter een weiland in CanadaDit meldt het energieconcern dat Buffet in handen heeft, MidAmerican Energy.

MidAmerican wil 656 windturbines installeren in Iowa. Het concern heeft al 1267 turbines in het gebied die sinds 2004 zijn gebouwd.

Als de nieuwe turbines af zijn komt naar verwachting 39 procent van alle stroom voor de particuliere markt uit windenergie. Ter vergelijking: in 2011 kwam 47 procent van alle stroom nog uit steenkool, tegen 20 procent uit windenergie.

Het concern geeft aan dat de investering wordt gedaan omdat de Amerikaanse overheid de subsidieregeling voor windenergie heeft verlengd.

Dit betekent een schouderklopje voor de gouverneur van Iowa, Terry Branstad, die veel moeite heeft gedaan om de stimuleringsregeling voor windenergie in stand te houden.

Gerelateerde artikelen 

Foto copyright: Sharon Drummond

7 gedachten over “Topbelegger Warren Buffet pompt 1,9 miljard dollar in windprojecten

 • 15 oktober 2018 om 11:00
  Permalink

  防曬粉 BB粉底霜 亮麗柔滑打底乳液 亮麗柔滑控油打底乳液 有機幹細胞修護CC霜 潤澤防曬底霜 礦物質潤澤慕斯 礦物質奇幻粉餅 礦物質蜜粉 完美礦物粉底 控油定妝蜜粉 高清控油粉餅 控油蜜 保濕滋潤噴霧 有機抗氧爽膚噴霧 有機抗敏保濕

 • 19 oktober 2018 om 01:43
  Permalink

  在有效並溫和清理角質的同時,保持肌膚水油平衡,提升肌膚光亮度、光滑度和柔軟度。適合倩碧第一號肌膚類型。

 • 22 oktober 2018 om 08:36
  Permalink

  Venus Legacy™是第一個,也是唯一一個得到美國食品藥品監督管理局批准,利用4D™技術結合多極射頻(RF)、磁力脈衝、變量脈衝VariPulse™技術(VP)和實時熱力反饋的設備,這使Venus Legacy™能夠提供一個既安全又無痛的療程,並取得理想效果。Venus Legacy™的療程為所有類型的肌膚提供一個100安全和無痛的美容過程,並針對面部、頸部及身體各處,提供以下即時和持久的效果 非手術塑型 減少橙皮紋 減少皺紋 減少皮下脂肪 收緊肌膚

 • 23 oktober 2018 om 03:59
  Permalink

  Dysport是A型肉毒桿菌素,為英國一所受嚴格監管的藥廠內透過高科技純化程序提煉的蛋白質。 Dysport更獲美國食品及藥物管理局FDA核准用於美容用途,肯定其效果及安全性。其能有效阻隔神經訊息傳達,令肌肉不受神經控制,減退因肌肉而過度收縮引致的面部動態性皺紋及放鬆過度活躍的肌肉,以達到瘦面、瘦小腿效果;亦能抑制汗腺掛汗的神經系統,有效減少汗水分泌,達到止汗​​及減少異味。Dysport 瘦面 溶脂 Dysport注射到咬肌內,抑制神經肌接頭處乙酰膽鹼遞質的傳遞,使咬肌張力變小而達到瘦臉效果。

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!