Vestas sluit Spaanse fabriek

AMSTERDAM – Het Deense windconcern Vestas sluit een van de Spaanse fabrieken en verkleint de capaciteit bij een andere fabriek als onderdeel van het wereldwijde herstructureringsprogramma.

Het hoofdkwartier van Vestas waar de resultaten bekend werdenOpgeteld komen ongeveer 250 banen te vervallen. De Spaanse manager had begrip voor de maatregel. “Het exporteren van 95 procent van de lokale productie is op lange termijn niet vol te houden”, aldus Miguel Picardo.

De bezuinigingen zijn onderdeel van een wereldwijde herstructurering waarbij ruim 2300 banen komen te vervallen bij Vestas.

De Spaanse windenergiemarkt is hiermee in een recessie beland. In Spanje werd eerder al aangekondigd dat Gamesa de productiecapaciteit gaat halveren tegen 2013.

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: Vestas

6 gedachten over “Vestas sluit Spaanse fabriek

 • 15 oktober 2018 om 16:30
  Permalink

  它讓神經原在常規的緊張鍛煉中進行共振燃燒,由此帶來健身運動所無法達到的效果。Ion Magnum複雜的振動波是基于於二十多年對神經原燃燒信號的研究手工製作的。 設備製造者的臨床研究結果顯示,30分鐘的治療相當於在健身房10個小時的運動,可以燃燒高達5000卡路里的熱量。其他臨床研究顯示肌肉生成的速度以及脂肪(表面脂肪以及深部脂肪)减少的速度相應都比運動的效果更好。對於Ion Magnum沒有進行理療的部位,甚至會有抗衰老防氧化的效果。 有受試者治療一次之後同一個部位减掉了3-4英寸(不像其他减肥治療中宣稱的那樣,一次治療减掉了5英寸,但那是全身20多個部位加起來减掉的尺寸)。同時,它還可以减掉脖子和下巴的脂肪,讓你的雙下巴消失 . 每次治療需要25分鐘。治療前後的效果非常明顯,而且會持續1-2天。要想達到更好的效果,最好接受1-2個小時的治療。

 • 17 oktober 2018 om 01:31
  Permalink

  適合一般至油性肌膚的控油洗面膠。

 • 20 oktober 2018 om 20:40
  Permalink

  ANNA SUI 安娜蘇 【水精靈基礎保養系列】水精靈潔顏油 ANNA SUI DEEP CLEANSING OIL的商品介紹 ANNA SUI 安娜蘇,水精靈基礎保養系列,水精靈潔顏油 ANNA SUI DEEP CLEANSING OIL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!