Warren Buffett pikt alsnog subsidie voor windparken mee

AMSTERDAM – Miljardair en bekend investeerder Warren Buffett heeft met zijn windparken toch nog een subsidie weten mee te pikken.

Een windpark achter een meer in de Verenigde Staten Door de projecten van opgeteld 300 megawatt voor het einde van het jaar af te hebben profiteert het park alsnog van de PTC-regeling.

De parken Pinyon Pines Wind I en II van MidAmerican Renewables hebben respectievelijk een vermogen van 168 en 132 megawatt. Vestas levert voor de projecten 100 turbines met elk een vermogen van 3 megawatt. 

Race tegen de klok

Meer ontwikkelaars zijn in met een race tegen de klok bezig om windparken af te krijgen voor het einde van het jaar om mee te kunnen doen aan de subsidieregeling.

“ We zijn tevreden over het halen van onze deadline voor deze 2 projecten”, verklaart Tom Budler, president van MidAmerican Wind. Het concern heeft nu in totaal 1,2 gigawatt aan energiecentrales operationeel of in aanbouw.

Gerelateerde artikelen

Foto copyright:  Iberdrola

8 gedachten over “Warren Buffett pikt alsnog subsidie voor windparken mee

 • 15 oktober 2018 om 03:34
  Permalink

  激光靶向祛痣:對斑痣的顯性症狀能快速控制、甚至消除,短期實現肌膚無暇;多款激光設備深層激活膠原蛋白活性,深層煥發激活生命力。快速補充肌膚活性:根據顧客肌膚特性,醫生配套無創注射項目,為肌膚注入玻尿酸、肉毒素等能直接補充肌膚活性,快速補充肌膚缺失的玻尿酸、膠原蛋白,並能達到年輕態塑型的效果,從膚質和形態上保持年輕。聯合療法:注射玻尿酸、肉毒素等產品、配合精確波長的激光能加速透明質酸、肉毒素等物質的吸收,能極大化提高注射營養物質轉換率,最高達30以上,塑形效果保持3.5個月以上,年輕態效果保持時間延長1年以上。

 • 17 oktober 2018 om 06:03
  Permalink

  CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽Clinique倩碧官方網站,了解更多線上購物、護膚、彩粧、香氛及禮品詳情。通過過敏性測試,百分百不含香料。

 • 17 oktober 2018 om 21:23
  Permalink

  極致珍品《裕世鑽芳華》 周大福隆重呈獻 – STYLE-TIPS.COM 由享譽國際珠寶藝術家Wallace Chan創作的珍品珠寶《裕世鑽芳華》,當中包…

 • 18 oktober 2018 om 00:23
  Permalink

  開眼尾、眼尾延長術、隱藏疤痕等一些相關、似是而非或有爭議的事項的披露與討論。

 • 20 oktober 2018 om 11:30
  Permalink

  Classification of Platelet concentrates:from Pure platelet-rich plasma(P-PRP) to Leucocyte- and platelet-rich fibrin(L-PRF)(3) @ 察爾斯大夫 美麗殿堂 Dr. Charles Meridien Palace :: 痞客邦 :: Classification of Platelet concentrates:from Pure platelet-rich plasma(P-PRP) to Leucocyte- and plat

 • 25 november 2018 om 01:24
  Permalink

  If you wondered what Tomas Rosicky did with his 18 months on the sidelines, the answer came as he performed with Czech punk band Three Sisters in Prague. Rock on, Tommy! Arsenal maestro Rosicky turns guitar hero to serenade Chelsea keeper Petr Cech

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!