1800 zonnepanelen op bedrijfsdak Maasvlakte

AMSTERDAM – Er zijn 1800 zonnepanelen geplaatst op een koel- en vrieshal in de Maasvlakte.

1800 zonnepanelen op het dak van een bedrijfshal op de MaasvlakteDe installatie heeft een vermogen van 450 kilowatt en is in gebruik genomen door logistiek dienstverlener Kloosterboer, zo melden verschillende media.

Naar verluidt is het de grootste zonne-installatie in Zuid-Holland. Met de productie van ongeveer 430.000 kilowattuur aan stroom kunnen 130 huishoudens jaarlijks van stroom worden voorzien.

Hiermee wordt naar verwachting de uitstoot van 140 ton aan Co2 bespaard. Kloosterboer zal de stroom naar verwachting geheel gebruiken om de koel- en vriesinstallatie van elektriciteit te voorzien.

Vraag hier uw gratis offerte aan voor zonnepanelen (Advertorial)

Financiering van het project

Het bedrijf verklaart de financiering voor het project geheel op zichzelf te hebben genomen. Kloosterboer werd bij het project geholpen door Solar Concept NL.

Kloosterboer profileert zich als een duurzaam bedrijf. Het concern, met thuisbasis Vlissingen, heeft enkele duurzaamheidscertificaten en zelfs een eigen windturbine met een vermogen van 4 megawatt.

Copyright foto: Kloosterboer

6 gedachten over “1800 zonnepanelen op bedrijfsdak Maasvlakte

 • 16 oktober 2018 om 01:25
  Permalink

  我們彩用國際及美國食品及藥物管理局FDA認可的CO2 激光儀 Lutronics® Spectra SPR, 具安全性, 準確度高 . 二氧化碳激光可安全地去除皮膚上的癦痣、肉粒、疣、老人斑等問題。此激光的幼細光束可準確及直接地將要去除的組織氧化,過程快捷,傷口細小及乾淨,對周圍的皮膚傷害減至最少。一般1-2次就可永久去除。

 • 16 oktober 2018 om 13:18
  Permalink

  時裝x傢具!意大利CARLO摩登傢具系列 – STYLE-TIPS.COM 意大利的時裝舉世知名,其實傢具設計同樣出色。奢華品牌CARLO Contempo…

 • 21 oktober 2018 om 16:20
  Permalink

  Elizabeth Arden 伊麗莎白雅頓 + 光纖鑽白晶透水凝霜 @ 潮流、美妝、消費 創造個人化風格的女性社群 PIXstyleMe Elizabeth Arden 伊麗莎白雅頓

 • 20 november 2018 om 01:39
  Permalink

  Arsene Wenger used to be the manager whose view was always obscured. Now the Frenchman’s vision is such that he is seeing things that aren’t there. HATCHET MAN: Wenger must open his eyes to the weaknesses in his pretty Arsenal team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!