600 zonnepanelen op basisscholen gemeente Borssele

AMSTERDAM – Er komen 600 zonnepanelen op basisscholen in de Zeeuwse gemeente Borssele. Hiervoor is 205.000 euro uitgegeven door de gemeente, het bedrijfsleven en het provinciale klimaatfonds.

Zonnepanelen op een dak met energiekabels op de achtergrond
©: PressReleaseFinder

Dit meldt de lokale krant PZC. Ongeveer 14 basisscholen doen meer aan de actie.

De scholen hebben zelf ook meebetaald aan de zonnepanelen en zouden deze investering er in 3 tot 4 jaar uithebben.

De panelen hebben samen een vermogen van 147 wattpiek en produceren ongeveer 130.000 kilowattuur aan zonnestroom per jaar. Dit staat gelijk aan het jaarlijkse stroomverbruik van 45 huishoudens en is ongeveer 30 procent van het stroomverbruik van de scholen.

De panelen worden geplaatst door installateur Saman uit het eveneens Zeeuwse Zierikzee. Een installatie van 125 zonnepanelen is al geplaatst op de G.H. Kerstenschool. De school is bijna zelfvoorzienend door de panelen.

Vraag hier uw gratis offerte aan voor zonnepanelen (Advertorial)

5 gedachten over “600 zonnepanelen op basisscholen gemeente Borssele

  • 17 oktober 2018 om 21:58
    Permalink

    介紹底粧系列中的蜜粉産品。

  • 21 oktober 2018 om 18:46
    Permalink

    大部份曾經生育或經歷更年期的女性都會面臨私密深處及外觀鬆弛問題,不單會影響自信心和伴侶的親密體驗,更有機會造成容易積菌及尿滲等健康問題。全港首部 Venus Fiore閨密儀 RF射頻 私密緊緻療程 專門針對私密各處包括陰道、陰唇及陰阜的專用治療頭,全面改善鬆弛問題;每個治療頭均採用一次性即棄治療蓋,確保衛生。還有ATC自動控溫綜合系統,讓療程的治療溫度被有效監控,療程自然更安全、更有效達至預期效果。全港首部 Venus Fiore閨密儀 RF射頻 私密緊緻療程Venus Fiore集中為女性私密之處提供最到位的呵護,專注重整陰道健康、收緊鬆弛陰唇和改善陰阜肥大問題。關鍵在於Venus Concept的王牌─糅合多極射頻與磁力脈衝的(MP)2磁頻專利技術,發揮提升細胞活躍度、重塑同時增加膠原蛋白、刺激毛細血管新生等作用,達至調整陰道濕潤度、pH值的效果,更重要的是顯著改善陰道彈性,使其回復年輕狀態。

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!