Belangrijke overwinning Duitse zonne-energiesector, subsidiekrimp in de ijskast

AMSTERDAM – Duitse zonne-energiebedrijven hebben een kleine overwinning behaald. De bezuinigingen op zonnesubsidie wordt weer naar de tekentafel teruggestuurd. Bedrijven krijgen zo even wat ademruimte.

Een meerderheid van de Duitse deelstaten, vertegenwoordigd door de Bundesrat, was het niet eens met de wet, die al in april in werking was getreden. “De wet in huidige vorm is een bedreiging voor de Duitse zonne-energiesector”, aldus een de gouverneur van Baden Wurtemberg.

Wanneer een nieuwe aangepaste wet kan worden bekrachtigd is niet duidelijk. De commissie die erover gaat zal voor 15 juni bijeenkomen. Marktanalisten verwachten niet dat er veel verandering zal komen, maar dat bedrijven even tijd krijgen om zich aan te passen aan de maatregelen.

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: Conergy

5 gedachten over “Belangrijke overwinning Duitse zonne-energiesector, subsidiekrimp in de ijskast

 • 18 oktober 2018 om 05:16
  Permalink

  有關法令紋手術、法令紋刀、自體脂肪移植、韌帶解離之術前術後。

 • 26 oktober 2018 om 18:00
  Permalink

  流行時尚: 雙眼皮台北厲害的診所?想要找最強的釘書機雙眼皮診所!希望可以比歐式雙眼皮還好看的 流行時尚: 雙眼皮台北厲害的診所?想要找最強的釘書機雙眼皮診所!希望可以比歐式雙眼皮還好看的

 • 6 november 2018 om 00:19
  Permalink

  Rafa Benitez admits Mexican opponents Monterrey will be better prepared for Thursday’s clash as his Chelsea players fight the effects of jet-lag and fatigue. Getting the excuses in already, Rafa? Chelsea boss fears jet-lag could cost his Chelsea stars world glory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!