Energienet Hawaï overbelast door zonnepanelen

AMSTERDAM – Het energienet van Hawaï raakt overbelast door het grootste aantal huishoudens met zonnepanelen. De netbeheerder weigert voorlopig nieuwe zonnepanelen op het net aan te sluiten.

Zonnepanelen op een dierentuinDit schrijven lokale media. Zonne-energie is enorm populair in Hawaï door de hoge hoeveelheid zonlicht en een royale subsidieregeling.

Daarnaast zijn energieprijzen juist erg hoog. De eilanden gebruiken vooral olie om stroom op te wekken.

10 procent van huishoudens 

Vraag hier uw gratis offerte aan voor zonnepanelen (Advertorial)

Daarom heeft 10 procent van de huishoudens op het grootste eiland Oahu zonnepanelen op het dak.

Netbeheerder HECO heeft nu nieuwe beleid ingesteld dat iedereen toestemming moet vragen om zonnepanelen aan te sluiten.

Te veel aan zonne-energie

Een woordvoerder van HECO verklaart dat de netbeheerder het energienet niet onbetrouwbaar wil laten worden door een te veel aan zonne-energie.

Tegenstanders van het besluit van HECO halen aan dat het bedrijf ouderwets is. Ook zou de beslissing gemotiveerd worden door winst. HECO zou huishoudens afhankelijk willen houden van het energienet.

Gerelateerde artikelen 

Foto copyright: IBC Solar

4 gedachten over “Energienet Hawaï overbelast door zonnepanelen

  • 15 oktober 2018 om 08:09
    Permalink

    加強優化面部輪廓,可被身體完全吸引,能自然地修飾面部輪廓 功效可長達24個月以上 JUVEDERM的特點: 效果立即可見 非永久性 非手術性 安全有效 效果自然 JUVEDERM獲歐盟(CE)及美國及藥物管理局(FDA)認證 首先及唯一獲得FDA認證在首次療程後能維持長達一年2-4功效 新世代專員Hylacross科技為產品帶來獨特的物理特質,包括凝聚力、支撐力及柔順度 8點提升 這是一套由全球著名醫學美容醫生Dr. Maurício de Maio,以JUVÉDERM®系列透明質酸產品為基礎而研發的面部優化療程,藉著簡單程序便達致面部優化效果,不需進行手術,減低風險。 此療程會根據病人的個別情況,重點針對面部8個最常因流失膠原蛋白及彈性纖維而凹陷的位置,再依據特定的順序,從顴骨至下巴位置配合JUVÉDERM®系列的透明質酸產品進行療程,從而改善這些位置的豐盈度及滑溜度,全面性優化面部輪廓。

  • 22 oktober 2018 om 05:55
    Permalink

    青春雖然一去不返,但如果有機會,你又會唔會重新捉緊青春嘅尾巴?CLEVIEL 高濃度透明質酸 就為你打開人生新一頁,令你嘅肌膚重新充滿光澤,回復年輕彈性! 同惱人皺紋等老化現象Says Goodbye!CLEVIEL Prime 功能: 提升 ◆ 結構提升◆ 改善臉部輪廓◆ 新加入無痛配方 最佳適用範圍: ✔前額 ✔太陽穴 ✔顴骨 ✔面頰 ✔虎紋 CLEVIEL Contour+ 最佳適用範圍:✔鼻 ✔下巴 ✔虎紋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!