Europese Commissie niet bang voor uitspraak rechter

AMSTERDAM – De Europese Commissie is niet bang voor een rechterlijke uitspraak over het akkoord dat het dit weekend sloot met Chinese paneelproducenten.

De vlag van de Europese UnieDit verklaart EU-commissaris Karel de Gucht (Handel) maandag. Volgens hem gaat het akkoord makkelijk standhouden. “Ze hebben geen zaak.”

Hij reageert hiermee op het voornemen van ProSun, de lobbyorganisatie van Europese paneelproducenten, om naar het Europese Hof van Justitie te stappen.

Volgens ProSun heeft de Europese Commissie een minimumprijs afgesproken met de Chinese paneelproducenten die op hetzelfde niveau ligt als de huidige prijzen.

ProSun-Voorzitter MIlan Nitzschke verklaarde dat het akkoord toestemming aan Chinese producenten van zonnepanelen geeft om tegen dumpprijzen te verkopen. Hij noemt het akkoord “een duidelijke schending van het Europese handelsrecht”.

Lees meer in het speciale dossier op de Zonne Courant 

Gerelateerde artikelen 

Foto copyright: futureatlas.com

7 gedachten over “Europese Commissie niet bang voor uitspraak rechter

 • 16 oktober 2018 om 19:10
  Permalink

  (髮型) 眉上短瀏海 二次元萌感露眉 不用怕呆呆的素人31款髮型圖庫分享 換髮型一定要約中山國小站MV HAIR @ 潮流、美妝、消費 創造個人化風格的女性社群 PIXstyleMe (髮型) 眉上短瀏海 二次元萌感露眉 不用怕呆呆的素人31款髮型圖庫分享 換髮型一定要約中山國小站MV HAIR

 • 22 oktober 2018 om 01:45
  Permalink

  Venus Legacy™是第一個,也是唯一一個得到美國食品藥品監督管理局批准,利用4D™技術結合多極射頻(RF)、磁力脈衝、變量脈衝VariPulse™技術(VP)和實時熱力反饋的設備,這使Venus Legacy™能夠提供一個既安全又無痛的療程,並取得理想效果。Venus Legacy™的療程為所有類型的肌膚提供一個100安全和無痛的美容過程,並針對面部、頸部及身體各處,提供以下即時和持久的效果 非手術塑型 減少橙皮紋 減少皺紋 減少皮下脂肪 收緊肌膚

 • 25 november 2018 om 04:17
  Permalink

  Sergio Ageuro trained with his Manchester City team-mates for the first time on Friday after sealing his £38million switch. Aguero surges into life at Man City ahead of debut in Dublin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!