Frans megazonnepark online

AMSTERDAM – In Frankrijk is een megazonnepark met een vermogen van 115 megawatt online gekomen.

Een zonnepark in Duitsland die groene energie opwektDit meldt de ontwikkelaar van het park EDF EN, de groene-energietak van energieconcern EDF.

Het park, in het noordoosten van Frankrijk, is gebouwd op een verlaten luchtbasis van de NAVO. Het Toul-Rosiéres-zonnepark biedt plek aan 1,4 miljoen dunne-film zonnepanelen van First Solar.

De bouw van het park werd in 2009 begonnen. EDF moest niet alleen de zonnepanelen installeren, maar ook 280 gebouwen afbreken waarbij in veel gebouwen asbest zat.

Eerder kwamen het Massangis-park, met een vermogen van 56 megawatt, en het Crucey-park, een capaciteit van 60 megawatt, online voor EDF.

Gerelateerde artikelen

7 gedachten over “Frans megazonnepark online

 • 20 oktober 2018 om 02:54
  Permalink

  Soften 紓恬 【肌底煥采系列】馥活超水潤精華的商品介紹 UrCosme (@cosme TAIWAN) 商品資訊 Soften 紓恬,肌底煥采系列,馥活超水潤精華

 • 22 oktober 2018 om 01:01
  Permalink

  由全球生長因子與胜肽韓國廠商CAREGEN研發,利用美國專利「KP7-4胜肽技術」,獨特滲透配方提供高穩定、高滲透、高效能的胜髮環境,模擬人體生髮機制,目的使頭皮、毛囊恢復健康及作用活性,重啟生髮系統。DR CYJ髮胜肽療程的治療原理為 利用複合活性成分配方恢復毛髮平衡, 根據生態生物工程原理研發, 關鍵胜肽名為KP7-4,結合了七種專利胜肽, 實驗證明能有效模擬「人體胜髮因子」,掌握育髮四關鍵:毛囊強健、減緩異常落髮、強化髮根、供給毛囊血管營養,模擬毛髮循環機制,同時減緩異常落髮及強化髮根。DR.CYJ髮胜肽不含藥性且無副作用,能有效促進增髮

 • 25 november 2018 om 05:07
  Permalink

  Chelsea have expressed an interest in Alexis Sanchez. The Udinese winger is in outstanding form in Serie A and has also been targeted by Manchester United and Inter Milan. Chelsea join United and Inter in £17m race for Chile winger Alexis Sanchez

 • 17 mei 2019 om 01:23
  Permalink

  This blog was… how do you say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me.
  Thanks a lot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!