Genoeg zonne-energie in West-Australie voor 50 keer wereldconsumptie

AMSTERDAM – West-Australië heeft genoeg potentieel om geconcentreerde zonne-energie (CSP) op te wekken  voor 50 keer de wereldconsumptie.

Een heliostat die geconcentreerde zonne-energie produceert, ofwel csp“Centraal West-Australië is een van de meest geschikte plaatsen in termen van zonnebeschikbaarheid”, aldus onderzoeker Lucas Dawson.

Maar zoals altijd is er ook een groot probleem, de infrastructuur in West-Australië is onderontwikkeld en dat “beknot de ontwikkeling van CSP”.

Het gebied heeft het potentieel om 908.000 terawattuur per jaar aan zonnestroom te produceren. De wereld consumeert per jaar 18.000 terawattuur.

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: langalex

7 gedachten over “Genoeg zonne-energie in West-Australie voor 50 keer wereldconsumptie

 • 15 oktober 2018 om 14:34
  Permalink

  當蛋白線埋入皮膚後,皮下組織會將蛋白線視為異物,啟動異物反應,因此刺激膠原蛋白生長,且可促進新陳代謝,更新老化肌膚,所以客戶在術後也會發覺膚質變得較透亮白皙。膠原蛋白提拉線像一個“磁力線”一樣,將埋入處附近的肌肉和脂肪固定在原處,不會往下墜,其後會吸引皮下組織往蛋白線集中部位移動,就會逐漸產生提拉的緊實效果。也被用於填充美容的微整形,蛋白線材就好比蓋房子的鋼骨支架,先埋入皮膚當作基底結構,然後再注入好比水泥的玻尿酸或自體脂肪,因為有吸附力不易擴散,就可穩定固定住填充物,讓立體支撐力效果更好。

 • 16 oktober 2018 om 14:39
  Permalink

  淨痘效果可媲美領導級處方外用藥。

 • 17 oktober 2018 om 18:34
  Permalink

  有關抽脂手術、自體脂肪移植、自體脂肪注射、全臉補脂、自體脂肪隆乳等一些詳細敘述或似是而非或有爭議的事項。

 • 26 oktober 2018 om 19:35
  Permalink

  不止捱夜會傷皮膚,其實這3個習慣讓你皮膚更傷更易老!很多人都中了第2點! Marie Claire (HK) Edition 一直都很著緊皮膚的你,有沒有一個困擾是不管怎麼樣護膚,還是覺得皮膚沒有好轉跡象?其實並不是護膚品沒有效果,而且因為你的個人生活習慣沒有顧好,才會讓皮膚沒有好轉,甚至愈來愈差。雖然說很多人都說要早睡,來

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!