Investeringsmaatschappij wil 200 miljoen investeren in Britse zonne-energie

AMSTERDAM – Investeringsmaatschappij Foresight Solar Fund is van plan met de verkoop van aandelen op de Britse beurs ter waarde van 200 miljoen pond 8 zonneparken te financieren.

Zonnepanelen in IndiaVolgens een van de directeuren van het fonds is zonne-energie een aantrekkelijkere investering dan windenergie.

Windmolens zijn meer onder vuur komen te staan in Groot-Brittannië en ook regeringsleden lijken investeerders te willen aansturen in zonne-energie te investeren in plaats van windenergie.

Dit jaar kunnen ontwikkelaars in Groot-Brittannië profiteren van de ROC-regeling. Hierdoor wordt een exploitant een stabiele omzet gegarandeerd uit een zonnepark over een periode van 20 jaar.  

Gerelateerde artikelen 

Foto copyright: hiyori13

7 gedachten over “Investeringsmaatschappij wil 200 miljoen investeren in Britse zonne-energie

 • 18 oktober 2018 om 01:53
  Permalink

  有關眼袋手術、眼袋淚溝手術、眼袋、黑眼圈、淚溝、割眼袋、眼袋成形術、內開法脂肪下移筋膜修補等一些一些詳細敘述或似是而非或有爭議的事項。

 • 22 oktober 2018 om 06:21
  Permalink

  激光無創熱作用模式精準作用於陰道粘膜層、肌層,使陰道組織發生新生改變,修復由於順產而引起的損傷,解決一系列產後女性生殖系統常見問題。私密緊緻作用原理:刺激陰道粘膜固有層、粘膜肌層,使其膠原纖維、彈性纖維大量增生重塑;彈性纖維網修復,陰道收緊 SUI作用原理:恢復盆底正常解剖位置 陰道彈性纖維網得以修復,恢復到正常解剖位置避免了擠壓,牽拉尿道,使尿道角度恢復正常 盆底血供豐富,間接的使尿道括約肌得以修復進而停止漏尿或症狀減輕 私密敏感、潤滑作用原理:CO2微脈管作用,使血管重建、促進血液循環 血管活性腸肽(VIP)和神經肽Y(NPY) 表達增加,敏感度增加 血流量增加,陰道上皮細胞功能增加、陰道粘膜自分泌功能增強,潤滑度增加

 • 8 november 2018 om 17:41
  Permalink

  The 21-year-old former Manchester United midfielder has been out of favour at West Ham in recent months amid well-documented personal issues. Ravel Morrison joins Cardiff City from West Ham on three-month loan deal after falling out of favour at Upton Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!