Noord-Hollands concern haalt groepsaankoop binnen met Maleisische zonnepanelen

AMSTERDAM – Een Noord-Hollandse zonnepaneelleverancier heeft ook de 2e groepsaankoop van SamenZonneEnergie in Noord-Holland gewonnen.

Een huisboot met zonnepanelen in NederlandDit melden de verschillende gemeenten die meedoen aan de actie.

Opmerkelijk is dat het bedrijf de onlangs ingestelde importheffing op Chinese zonnepanelen omzeilt door de panelen niet uit China te halen.  

Panelen uit Maleisië

In plaats daarvan heeft het concern geopteerd voor panelen uit Maleisië van UPT. Het aanbod van het bedrijf lag daarmee 17,1 procent lager dan het gemiddelde in de veiling.

“Het concern heeft de veiling in Noord-Holland voor de tweede keer gewonnen en bewijst hiermee dat ze hun zaken goed op orde hebben en houden verklaart Ruud Frijstein, projectmanager van de groepsaankoop.

“Klanten uit de eerste actie waardeerden het bedrijf gemiddeld met een 8, dat is een stevige vertrouwensbasis voor deze actie.”

11.808 huishoudens aangemeld

Aan de Noord-Hollandse groepsaankoop hebben 11.808 huishoudens zich opgegeven. Gemiddeld gaat 30 procent van de huishoudens ook daadwerkelijk in op het aanbod.

Eerder won het bedrijf al de eerste groepsaankoop van SamenZonneEnergie in Noord-Holland in 2012. Onlangs haalde de paneelleverancier de groepsaankoop van de Drechtsteden in Zuid-Holland binnen. 

Foto copyright: Aleo Solar

7 gedachten over “Noord-Hollands concern haalt groepsaankoop binnen met Maleisische zonnepanelen

 • 16 oktober 2018 om 20:27
  Permalink

  JILL STUART 吉麗絲朵 【RELAX純白花漾系列】RELAX純白花漾美唇精華UV(夏日果漾)SPF18 JUICY SUNNY FLORAL LIP ESSENCE UV SPF18的商品介紹 JILL STUART 吉麗絲朵,RELAX純白花漾系列,RELAX純白花漾美唇精華UV(夏日果漾)SPF18 JUICY SUNNY FLORAL LIP ESSENCE UV SPF18

 • 21 oktober 2018 om 00:11
  Permalink

  【收藏癖】來場甜滋滋的蜜糖約會吧♥家樂福。甜蜜聯萌公仔X甜點Hello Kitty系列周邊商品 @ B2B崔咪TRAMY :: 痞客邦 :: 為什麼要勾起我的收集魂!!!! 對於收集公仔我已經熄火很久了, 之前因為搬家的關係, 丟掉了一堆我收集好久的公仔們, 那時就心裡發誓, 除非再讓我遇到, 我覺得超可愛超想要收集的公仔們, 不然我絕不出

 • 19 november 2018 om 05:34
  Permalink

  Arsenal face a mouthwatering clash with Manchester City in the Carling Cup quarter-finals, while Chelsea take on Liverpool. Big guns drawn together in the Carling Cup quarter-finals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!