Milieu Centraal start register voor installateurs zonnepanelen

AMSTERDAM – Milieu Centraal start een register voor installateurs van zonnepanelen. Hiermee wil het consumenten bijstaan in het kiezen van een installateur.

Zonnepanelen worden geïnstalleerd op een dakDe milieuorganisatie benadrukt dat goede geïnstalleerde zonnepanelen een hogere opbrengst hebben, zo meldt de organisatie.

“Goede installatie garandeert een optimale energieopbrengst en verkleint de kans op storingen en stroomverlies van de panelen”, aldus Milieu Centraal.

Storingen

Volgens de organisatie worden storingen in de productie van zonnestroom vaak veroorzaaktdoor vocht of te hoge temperaturen. “Een goede installatie kan dat soort problemen voorkomen.”

Milieu Centraal haalt aan dat er door de groei van de markt voor zonnepanelen er ook veel meer leveranciers en installateurs bijkomen. Voor kopers is het moeilijk een weg te vinden in deze ingewikkelde markt

Kwalificaties

In het register vindinstallateurduurzameenergie.nl zijn verder ook installateurs opgenomen op het gebied van energie-advies, zonneboilers, warmtepompen en bodemenergie.

Alleen bedrijven die minimaal voldoen aan de kwalificaties die de Nederlandse en Europese overheid stellen, worden opgenomen op de site.

Vraag hier uw gratis offerte aan voor zonnepanelen (Advertorial)

 

Eén gedachte over “Milieu Centraal start register voor installateurs zonnepanelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!