Nieuwe zonnepanelen in Duitsland verdubbelen

AMSTERDAM – Het aantal nieuwe geïnstalleerde zonnepanelen in Duitsland is het eerste halfjaar verdubbeld. Ongeveer 4,37 gigawatt werd geïnstalleerd tegen 1,71 gigawatt in dezelfde periode vorig jaar.

Nieuwe Zonnepanelen installaties in Duitsland

Dit blijkt uit cijfers van de netbeheerder van het land. De toename van het aantal nieuwe zonnepanelen is een probleem voor de Duitse overheid. Die wil zien dat er minder zonnepanelen worden geïnstalleerd uit angst voor een stijgende energierekening.

De overheid probeert daarom de subsidie voor zonnepanelen te verlagen, maar dit stuit op weerstand bij de Duitse deelstaten die bang is voor banenverlies. Grote ontwikkelaars hebben in ieder geval nog tot september om grote projecten aan te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Foto copyright: Gerhlicher Solar

8 gedachten over “Nieuwe zonnepanelen in Duitsland verdubbelen

 • 17 oktober 2018 om 08:07
  Permalink

  針對深色明顯斑點,成就終極的白皙肌膚的淡斑精華。

 • 19 oktober 2018 om 04:05
  Permalink

  CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽Clinique倩碧官方網站,了解更多線上購物、護膚、彩粧、香氛及禮品詳情。通過過敏性測試,百分百不含香料。

 • 19 oktober 2018 om 06:30
  Permalink

  Fashion Scent – 2014 設計師品牌香水推介 – EDITOR’S PICKS – Harper’s BAZAAR HK 入秋前後,各大時裝設計師品牌都推出新香,從淡香水(Eau de Toilette)到香水(Eau de Parfum),還是香精(Parfum),各自表述。Armani/Prive 把 Haute Couture 的精神演繹為 Encens Satin,一瓶包含世界上最古老的香料、一種被視為異常寶貴的香氣——乳香(incense)。David Koma 上場後的 Thierry Mugler 的經典香水 Alien 也換上新瓶,56 個切面的瓶身明亮非常,彷彿透露着正面又積極的訊息,白琥珀和開司米木,與佛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!