Onrust in Brabantse gemeenteraad over inkoopactie zonnepanelen

AMSTERDAM – Er is onrust ontstaan in de gemeenteraad van de West-Brabantse gemeente Werkendam (26.000 inwoners) over de inkoopactie die lokale overheden in de regio gezamenlijk houden.

Installatie van zonnepanelenVoor de inkoopactie ‘Benut je zon’ is het bedrijf Sun & WInd Energy Solutions uitgekozen, maar volgens oppositiepartijen krijgt het concern te veel medewerking van de gemeente, zo meldt het Brabants Dagblad.

Sun & Wind mocht een promo-avond doen in het gemeentehuis. Het CDA en Lokaalbelang Werkendam zeggen het niet te kunnen begrijpen dat het bedrijf ruimte van de gemeente mag gebruiken terwijl de gemeente moet bezuinigen.

Verder vinden de partijen dat lokale ondernemers zijn gepasseerd. De gemeente zou als beleid hanteren dat bij aanbestedingen lokale partijen voorrang krijgen. 

Vraag hier uw gratis offerte aan voor zonnepanelen (Advertorial)

Foto copyright: Rob__

3 gedachten over “Onrust in Brabantse gemeenteraad over inkoopactie zonnepanelen

 • 15 oktober 2018 om 02:32
  Permalink

  商業貸款 擁有完善的財務安排應付資金需求及現金周轉,是您業務成功的關鍵。工銀亞洲可以為您度身訂造財務組合,讓您充分把握業務發展機會。為協助貴公司妥善理財,配合個別業務營運的不同需要,我們提供一應俱全的服務,從日常透支以至不同形式的融資安排等等,應有盡有。商業/工業融資 我們提供各類型的信貸服務,包括透支、商業/工業借貸、樓宇按揭貸款、履約保證金、各項擔保及發票及期票貼現等,並由資深的客戶服務經理提供個人跟進服務,全心全意與您建立長遠的合作關係。

 • 17 oktober 2018 om 20:54
  Permalink

  CLINIQUE 倩碧線上購物官網。瀏覽Clinique倩碧官方網站,了解更多線上購物、護膚、彩粧、香氛及禮品詳情。通過過敏性測試,百分百不含香料。

 • 11 november 2018 om 03:54
  Permalink

  Alongside a picture of Diego Simeone, Sport have announced themselves as ‘Cholistas, for only one day’. Simeone’s nickname from his playing days is ‘El Cholo’ Barcelona paper get behind Atletico Madrid (for one day only) after bitter rivals Real Madrid reach Champions League final

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!