Zonnepark Langedijk krijgt groen licht van B&W

AMSTERDAM – Ontwikkelaar Zonnegrond heeft groen licht gekregen van B&W van Langedijk om bij Breekland een zonnepanelenpark te laten verrijzen.

Een zonnepark in het Gelderse ZelhemHiermee wordt het advies van de welstandscommissie van de gemeente naast zich neergelegd door het college, aldus het Noordhollands Dagblad.

De welstandscommissie had geoordeeld dat een zonnepark niet pas in de groene rand om het bedrijventerrein Breekland heen. In de originele plannen zou er een “paviljoenachtige” invulling komen.

Economische belangen

De gemeente oordeelt dat de economische en maatschappelijke belangen opwegen tegen deze ruimtelijke bezwaren. Het park lost voor de gemeente het probleem op wat te doen met het bedrijventerrein, dat leeg staat door de crisis.

Door er een zonnepark te bouwen is er voor de komende 20 jaar tenminste een invulling. Na deze termijn zou er alsnog een bedrijventerrein kunnen worden gebouwd.

Vraag hier uw gratis offerte aan voor zonnepanelen (Advertorial)

Postcoderoossaldering

Ontwikkelaar Zonnegrond gaat het park proberen te ontwikkelen met behulp van postcoderoossaldering.

Hierbij kunnen particulieren die zich verenigen in een coöperatie een korting op de energiebelasting krijgen als zij een zonnepark uitbaten. Op deze manier wordt het alsnog rendabel om een groter zonnepark uit te baten.

Copyright foto: First Solar

 

6 gedachten over “Zonnepark Langedijk krijgt groen licht van B&W

 • 15 oktober 2018 om 05:38
  Permalink

  天啊 為甚麼總是我的皮膚紅紅癢癢 養成弱敏肌 原來是漏掉了這簡單的8點 Marie Claire (HK) Edition 現代的女生總是很容易把自己的皮膚養成弱敏肌,每個月可能總會有幾天皮膚變得不穩定,不但是會容易變得癢,紅腫或是浮粉不貼服,特別是轉季有機會留下的後遺症,不聽話的日子就變得更頻密,原來就只是漏掉了這8點!

 • 15 oktober 2018 om 16:31
  Permalink

  Venus Viva™對所有皮膚類型都是安全的,並使用革命性的Nano Fractional Radio Frequency™(納米點陣射頻™)和Smart Scan™(智能掃描™)技術,通過選擇性真皮加熱,從而提供優異的治療效果。使用Nano Fractional RF™將能量透過表皮傳遞至真皮,從而產生熱量,並啟動膚膚的生理機制,重建膠原蛋白及刺激纖維母細胞,最終刺激導致組織重塑。功效:✔改善膚質✔肌膚緊緻✔減淡妊娠紋✔痤瘡及暗瘡疤痕✔減淡細紋及皺紋✔面部肌膚賦活再生 適合面部及頸部

 • 22 oktober 2018 om 21:11
  Permalink

  Restylane乃一系列用於美顏的長效透明質酸產品。 Restylane療程能有效撫平皺紋、美化臉型輪廓及唇部,並可改善膚質及肌膚的彈性。Restylane透明質酸作用原理 Restylane透明質酸均以非動物來源的透明質酸作為原料,獨有的NASHA™專利技術研製而成。微量Restylane透明質酸凝膠到皮膚中,可以讓您的面部肌膚恢復豐盈飽滿。 Restylane透明質酸中的透明質酸與人體內的天然透明質酸十分相似,使用前無需進行皮膚測試,引起過敏反應的機率亦極低。

 • 23 november 2018 om 17:49
  Permalink

  The push from Chelsea players for Champions League qualification is not being motivated by the possibility of a pay rise or bumper cash bonus. Their stars suffered no financial hit last season. Chelsea squad will not receive bonus if they qualify for the Champions League… because they didn’t take a cut for missing out on last season

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!