Zuid-Hollandse gemeenten waarschuwen voor zonnepaneelverkopers

AMSTERDAM – Enkele Zuid-Hollandse gemeenten waarschuwen voor verkopers van zonnepanelen die zeggen met steun van de lokale overheden informatieavonden te houden.

Zonnepanelen van D66 op daken AmsterdamDe bedrijven delen flyers uit of adverteren in de regio Voorne-Putten ten zuiden van het haven- en industriegebied van de Rijnmond, zo meldt de gemeente Hellevoetsluis

De verkopers zeggen met steun van de gemeenten Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis de informatieavonden te houden, maar lokale overheden weten hier niks van af en benadrukken de bedrijven niet te steunen.

De gemeenten doen wel mee aan de groepsactie SamenZonneEnergie die ook in andere regio’s in Nederland wordt gehouden. Wie de zonnepanelen voor deze actie gaat leveren wordt pas vanaf eind deze maand bekend na een veiling. 

Vraag hier uw gratis offerte aan voor zonnepanelen (Advertorial)

4 gedachten over “Zuid-Hollandse gemeenten waarschuwen voor zonnepaneelverkopers

 • 18 oktober 2018 om 04:39
  Permalink

  Boots 博姿 【草本概念系列】亮眸溫柔睫毛膏 Tear Friendly Lash Colour的商品介紹 Boots 博姿,草本概念系列,亮眸溫柔睫毛膏 Tear Friendly Lash Colour

 • 20 oktober 2018 om 08:11
  Permalink

  放閃!Zayn Malik放Sweet爆合照 Marie Claire (HK) Edition One Direction前成員Zayn Malik第一次在instagram上放閃照,post了一張與近期出最風頭的名模GIgi Hadid的頭貼頭即影,粉絲你心碎了嗎?

 • 7 november 2018 om 07:19
  Permalink

  Leicester winger Lloyd Dyer is close to completing a move to Championship club Watford. Sportsmail understands Dyer will sign a three-year contract at Vicarage Road in the coming days. Lloyd Dyer set for Watford move after contract talks with Leicester City stall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontvang de nieuwsbrief van Groene Courant!